Uhre sikrer Philadelphia godt udgangspunkt i ottendedelsfinale

Philadelphia
MLS New England Philadelphia Soccer Foto: Joe Lamberti/Ritzau Scanpix

Den tidligere Brøndby-angriber Mikael Uhre scorede lørdag for Philadelphia Union mod New England Revolution.

Den danske fodboldspiller Mikael Uhre var lørdag med til at sikre Philadelphia Union et godt udgangspunkt i den første af to kampe i ottendedelsfinalen i MLS mod New England Revolution.

Uhre scorede til 2-0 for hjemmeholdet efter 26 minutter efter et indlæg fra Kai Wagner, der dog var lige ved at ende som et selvmål for forsvarsspilleren Dave Romney.

Romney fik nemlig først rørt bolden, som Jacob Jackson i buret for New England Revolution nåede at holde væk fra stregen, før Uhre kunne skyde riposten i mål.

Det var Uhres holdkammerat Dániel Gazdag, der havde bragt Philadelphia Union foran 1-0 på et straffespark efter 19 minutter.

Scoringen markerede Gazdags 21. mål i denne sæson.

Nathan Harriel udbyggede føringen til 3-0 efter 37 minutter, før New England Revolutions Gustavo Bou scorede et trøstemål efter 68 minutter.

Bobby Wood var lige ved at score New England Revolutions andet mål i det 75. minut, men han formåede blot at tvinge Andre Blake ud i en exceptionel feberredning i målet for Philadelphia Union.

Andet opgør spilles 13. november på New England Revolutions hjemmebane i Boston.

Philadelphia Union og New England Revolution sluttede som henholdsvis nummer fire og fem i Eastern Conference i MLS's grundspil.

Begge hold fik 55 point med hver 15 sejre, 10 uafgjorte og 9 nederlag, og det var kun Philadelphia Unions lidt bedre målscore, der adskilte de to.

29-årige Uhre kom til Philadelphia Union fra Brøndby i 2022.

Han står noteret for ni mål i MLS denne sæson.