Ung angriber sender Silkeborg videre i pokalen

Randers
Romania Soccer Europa Conference League Foto: Andreea Alexandru/Ritzau Scanpix

Med to mål blev Søren Tengstedt den store helt for Silkeborg, da holdet slog Randers 3-1 i pokalen.

Silkeborg IF er klar til kvartfinalerne i pokalturneringen i fodbold.

Det står klart efter en 3-1-sejr over superligarivalerne fra Randers FC. Søren Tengstedt, der var blevet skiftet ind i pausen, endte som matchvinder med sine to mål i anden halvleg, hvor Silkeborg vendte 0-1 til slutresultatet.

22-årige Tengstedt scorede til 2-1 og 3-1 og sendte Silkeborg videre.

Randers var kommet foran i slutningen af første halvleg. Adam Andersson modtog bolden i feltet og sparkede den køligt ind.

Der blev udlignet igen små ti minutter inde i anden halvleg. Lukas Klitten sendte bolden på tværs af Randers-feltet. Ved bageste stolpe dukkede Oliver Sonne op.

Liggende ned fik højrebacken fra en halvspids vinkel sparket bolden ind til 1-1.

Underholdningen fortsatte derefter. Kort efter målet måtte Nicolai Larsen i Silkeborg-målet ned i en flot redning for at forhindre en ny Randers-føring.

Mens Randers forgæves forsøgte at score, kom Silkeborg foran. Anders Klynge fandt med en lang aflevering Søren Tengstedt, der fra kanten af feltet bankede bolden ind via en Randers-fod.

Tengstedt lynede igen med ti minutter tilbage af den ordinære spilletid og begravede Randers' pokaldrøm med et hug fra distancen.