Usårlige Randers spolerer Brøndbys fest i sidste sekund

Brøndby
Superliga: Brøndby IF - Randers FC Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Randers FC er stadig ubesejret efter en udligning til 2-2 mod Brøndby til allersidst i tillægstiden.

Enorm eufori blev vekslet til kæmpe skuffelse, da Randers FC søndag eftermiddag bogstaveligt talt drillede Brøndby i sidste sekund.

Brøndby var foran 2-1 efter scoringer af nyindkøbene Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys, men den tidligere Brøndby-spiller Björn Kopplin sikrede Randers 2-2 med en flugter i det fjerde og sidste tillægsminut.

Dermed er Randers stadig ubesejret og har imponerende 19 point efter 9 spillerunder i Superligaen.

Det rækker til en andenplads, mens Brøndby foreløbigt er nummer ni med ti point.

Lige før kampstart blev Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo budt varmt velkommen på deres nye hjemmebane, og de offensive nyindkøb sørgede lynhurtigt for et endnu større jubelbrøl.

Vallys headede allerede i kampens første minut bolden til rette for Ohi Omoijuanfo, som flugtede bolden i kassen til 1-0.

Angriberen blev skadet og måtte lade sig udskifte efter små 20 minutter.

Efter chokstarten tog Randers initiativet og pressede Brøndby tilbage med hurtige kombinationer og stor bevægelse.

Brøndbys kæder stod kompakt centralt, men Randers fandt ofte plads på kanterne og slog farlige indlæg. Sådan ét gav pote i første halvlegs tillægstid, hvor forsvarsklippen Hugo Andersson udlignede med et flot hovedstød.

Fra anden halvlegs start var rollerne byttet om, så Brøndby pressede på og kreerede flere store tilbud, hvor skarpheden dog manglede.

Det gjorde den dog ikke hos Nicolai Vallys, da han i det 83. minut sikrede Brøndby det, der lignede sejrsmålet med et godt hovedstød.

Til allersidst blev backen Björn Kopplin dog dagens helt for Randers, han han flugtede bolden i målet til 2-2, så hovedparten af de 22.225 tilskuere alligevel måtte gå skuffede hjem.