Vesti nærmer sig førsteplads i Formel 2 med Monza-sejr

Monza
Formel 1 - Aserbajdsjan Grand Prix 2023 i Baku Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Frederik Vesti vandt lørdagens sprintløb på Monza-banen og er nu blot syv point fra førstepladsen i Formel 2.

Racerkøreren Frederik Vesti nærmer sig førstepladsen i kampen om VM-titlen i Formel 2.

Lørdag vandt den 21-årige dansker sprintløbet på Monza-banen i Italien.

Vesti overtog hurtigt føringen fra schweizeren Ralph Boschung, der startede forrest.

Danskeren forsvarede førerpositionen hele vejen til målstregen og halede fem point ind på den førende i VM-stillingen, franske Théo Pourchaire, der sluttede på fjerdepladsen.

Pourchaires forspring er nu blot nede på syv point forud for søndagens Feature Race på Monza-banen. Her er der endnu flere point på spil i den tætte mesterskabskamp.

Monza er sæsonens næstsidste samling i Formel 2. Til november køres sæsonens sidste løb i Abu Dhabi.