West Ham kæmper sig til sejr over Chelseas dyre drenge

London
TOPSHOT-FBL-ENG-PR-WEST HAM-CHELSEA Foto: Justin Tallis/Ritzau Scanpix

Chelsea formåede ikke at hente point mod West Ham i søndagens sene Premier League-kamp.

Med det ene storindkøb efter det andet har Chelsea oprustet stort forud for denne sæson. Indtil videre har transferfesten dog ikke givet sejre inde på banen.

West Ham vandt søndag 3-1 hjemme over Chelsea i anden spillerunde af Premier League. I åbningsrunden spillede Chelsea uafgjort mod Liverpool.

Efter syv minutter headede West Ham-stopperen Nayef Aguerd hjemmeholdet på 1-0. Marokkaneren fik lov til at stå helt fri ved bageste stolpe på et hjørnespark.

Chelsea fik udlignet til 1-1 efter 28 minutter. Et af sommerens nyindkøb, Carney Chukwuemeka, slog til med sin første scoring for klubben. Teenageren tog et par gode træk i feltet og udplacerede keeperen.

Kort før pausen fremtvang Chelseas velspillende kantspiller Raheem Sterling et straffespark.

Men Enzo Fernandez, der blev købt for i omegnen af 900 millioner kroner i januar, brændte fra pletten.

West Ham-keeper Alphonse Areola reddede nemt forsøget fra den argentinske verdensmester.

Otte minutter inde i anden halvleg sparkede Michail Antonio bolden i nettet til en føring på 2-1 til West Ham.

Efter 67 minutter blev West Ham reduceret til ti spillere. Det skete, da Nayef Aguerd kom alt for sent i en tackling og fik sit andet gule kort.

Det lykkedes med en mand i overtal for Chelsea at komme frem til flere gode muligheder. Men generelt manglede skarpheden foran mål.

For at gøre ondt værre begik Chelseas indskiftede midtbanespiller Moisés Caicedo straffespark i tillægstiden. Caicedo blev tidligere på ugen købt hos Brighton for omkring en milliard danske kroner.

Straffesparket udnyttede West Hams midtbanespiller Lucas Paqueta til at cementere 3-1-sejren på overbevisende manér.

Tidligere søndag vandt Aston Villa 4-0 hjemme over Everton.