Leserbrief

„Debatindlæg om til- og frakørsel til Aabenraa sygehus“

Debatindlæg om til- og frakørsel til Aabenraa sygehus

Debatindlæg om til- og frakørsel til Aabenraa sygehus

Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Der Sonderburger Hans Stengaard Jensen schlägt in seinem Leserbrief den Verantwortlichen eine Verbesserung der Verkehrsverhältnisse am Apenrader Krankenhaus vor.

For få dage siden var det min opgave at transportere et familiemedlem til og fra sygehuset i Aabenraa.

Selve hospitals undersøgelsen forløb tilfredsstillende, men jeg var personligt ikke helt tryg ved til- og frakørselsforholdene i forbindelse med Erik Jessensvej.

Ein Porträt von Hans Stengaard Jessen

Her er der alt for megen overfyldning og for mange vanskeligheder med at komme ind på og fra den vej ud på Gl. Ribevej. Lokal research har bekræftet mig i, at det slet ikke vil være nogen dårlig ide at etablere et lysreguleringssystem til styring af trafikken. En sådan løsning har i hvert fald nulstillet ulykkeantallet i forbindelse med Retten i Sønderborg.

Jeg er vel klar over, at nogen vil møde mig med argumentet: „Vi har lavet den bedst mulige vej geometriske og trafiksikkerheds mæssige til- og frakørselssystem". Det holder måske indtil, der sker en stor eller forholdsvis lilleulykke, men så heller ikke længere.

Sagen er iøvrigt den, at der er tale om såvel en kommunal som regional udfordring af et overskueligt omfang, hvorfor en ulykke ligeså let kan rammer en person/familie fra Løgumkloster som fra Aabenraa.

Hans Stengaard Jessen

Egernvej 1

6400 Sønderborg

Mehr lesen

Leserbrief

Ejler Schütt
„,Sønnen‘ skal blive stående i Genforeningshaven“

Leserbrief

Henrik Dahl
„Jeg forstår friskolernes frygt for Socialdemokraterne“

Leserbrief

Ingrid Brase
„Aus die Maus“

Leserbrief

Ejler Schütt
„Kloge beslutninger bærer frugt på arbejdsmarkedsområdet“