Leserbrief

„Corona-kriminalitet skal give udvisning“

Corona-kriminalitet skal give udvisning

Corona-kriminalitet skal give udvisning

Jan Køpke Christensen
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Jan Køpke Christensen von der Partei Neue Bürgerliche (NB) ist der Meinung, dass Ausländer, die die Corona-Krise für kriminelle Handlungen ausnutzen, ausgewiesen werden sollten.

CORONA-KRIMINALITET SKAL GIVE UDVISNING! Det ønsker Nye Borgerlige.

Folketinget ønsker at skærpe straffen for de der udnytter corona-krisen til at begå kriminalitet.

Der stjæles af de sparsomme værnemidler, nogle udnytter de svage og ældre ved at lyve om at de er fra sundhedssektoren og derefter stjæle fra ældre.

Det er sund fornuft at skærpe straffene, men Nye Borgerlige presser ligeledes på, så udlændinge, der begår coronarelateret kriminalitet, udvises.

Kriminelle udlændinge hører ikke til i Danmark. De misbruger vores tillid til at begå kriminalitet.

Alt tyder på at Regeringen lytter til Nye Borgerliges ønske, og at der er flertal bag partiets ændringsforslag. Det indskrives derfor i loven, at udlændinge – uanset, hvor længe de har opholdt sig her i landet – kan udvises, hvis de dømmes til frihedsstraf efter de skærpede regler om corona-kriminalitet.

Med dette lovforslag får vi udvidet mulighederne for at udvise kriminelle udlændinge i større omfang. Men det løser selvsagt ikke alle problemer med kriminelle udlændinge.

Loven omfatter kun corona-forbrydelser, og samtidig gælder det udlændinge der dømmes til fængselsstraf, inden udvisningen kan lægges oveni. Udvisningen ej heller automatisk for EU-borgere.

Til sidst er de skærpede regler desværre stadig underlagt konventionerne.Det vil sige Den Europæiske Menneskerettighedskonvention og afgørelserne ved menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg. Det insisterede både Socialdemokratiet og Venstre desværre på.

Selv om der er flere kedelige aspekter der ikke er konsekvente, kan vi dog glæde os over at Nye Borgerliges klare politik om at kriminelle udlændinge ikke skal være i Danmark, ser ud til at brede sig til andre partier – både Socialdemokratiet og Venstre.

Jan Køpke Christensen, Folketings1suppleant for Syd- og Sønderjyderne. Nye Borgerlige.
Løjt Storegade 19, Aabenraa

Mehr lesen

Leserbrief

Brigitte Handler
„Eigene Trägerschaft mit eigenem Vorstand für den Knivsberg“

Leserbrief

Sofie Knauer
„Eine sehr traurige Entscheidung“

Leserbrief

Bianca Auras Prill
„Schade, dass René als Chef einfach gekündigt wurde“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Grænsen skal åbnes for mindretallene“

Leserbrief

Gisela Margarete Seffel
„Wie geschaffen für den Berg“

Leserbrief

Charlotte Belinda Dyhrberg
„Kærester adskilt af grænserne“