Leserbrief

„Gågade, storcenter“

Eskild Beck
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Eskild Beck argumentiert angesichts des Ladensterbens in Nordschleswig für eine Überdachung der Fußgängerzone in Apenrade.

Sønderborg, Haderslev, Aabenraa, …., alle lider under butiksdød. Og mange initiativer bliver taget for at tage konkurrencen op med bekvemme storcentre, den magelige internetsofa, og andre udfordringer for at få folk lokket på gaden.

I Aabenraa har en overdækket gågade været oppe at vende næsten siden gågaden blev etableret i 60-erne. Men, sikkert af mange grunde, er der aldrig blevet gjort forsøg.

Nu er byen så heldig at have en meget smal gågade, ideel til en delvis overdækning. Og en punktvis, små afsnit på 25 – 35meters længde, overdækning må være et forsøg værd. Måske i form af pergolarer, eller sejl. Placeret steder hvor det ikke vil genere interessant arkitektur, eller hvad der ellers måtte være af forhindringer.

I forbindelse med byfornyelse af den nordlige bydel kunne man jo lave en prøve ved Kvikly bygningen. Det ville ikke koste alverden, og så bliver en overdækning afprøvet. Eskild Beck

Mehr lesen

Leserbrief

„Zum Thema „Knöllchen-Flut in Nordschleswig““

Peter Blume

Leserbrief

Stella Fuglsang-Damgaard Sina
„Einfach mal danke sagen“

Leserbrief

Ruth Candussi
Ruth Candussi
„Machen wir es uns nicht zu einfach?“

Leserbrief

„In der BDN-Spitze keine Frau. Antwort an Hinrich Jürgensen“

Ingrid Brase

Leserbrief

Povl Kylling Petersen und Jan Riber Jakobsen
„Byrådet bør være bedre til kompromis’er“

Leserbrief

Jon Krongaard
„Kommunen er til for borgeren - ikke omvendt!“