Aalborg uddeler tæsk på isen for anden gang på 48 timer

Aalborg
Metalligaen: Rungsted Seier Capital - Aalborg Pirates Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Aalborg tager sin anden sejr på to dage mod Rungsted i Metal Ligaen og er lunt placeret på førstepladsen.

Rungsted Seier Capital fik lørdag aften hurtigt muligheden for at revanchere sit 2-4-nederlag mod Aalborg Pirates fra dagen før.

Udfaldet lignede det fra fredagens kamp, da nordjyderne vandt kampen på hjemmebane med 6-3.

Kampen var på mange måder identisk med fredagens opgør i Rungsted mellem de to hold.

Selv om første periode ikke bød på nogle mål, bragte Aalborg sig hurtigt foran 2-0 i anden periode.

Men ligesom i opgøret fra dagen før, så lagde Rungsted sig ikke ned og udlignede til 2-2.

Det holdt dog ikke stand i slutningen af anden periode, og kort før pausefløjtet bragte Aalborg sig på 3-2.

Dermed var målfesten i gang. Og den fortsatte også i tredje periode. Efter to minutters spil scorede Patrick Bjorkstrand sit andet mål i kampen og udbyggede Aalborgs føring.

Dermed var kampen forløbet på stort set samme måde som dagen før. Men de to hold var ikke færdige endnu.

Begge hold formåede at komme på scoretavlen, men Aalborg trak det længste strå og vandt kampen sikkert 6-3.

Dermed har Aalborg nu et forspring på ti point ned til de nærmeste konkurrenter i Metal Ligaen, Herning Blue Fox.

Rungsted ligger på en sjetteplads med seks point op til Esbjerg Energy på femtepladsen.

De to hold kan se frem mod endnu et opgør mod hinanden, når de mødes i semifinalen i pokalturneringen Metal Cup 19. januar.