Bakken Bears lider nyt CL-nederlag trods god start

Aarhus
Basketball - 4. finalekamp. Svendborg Rabits - Bakken Bears Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Bakken Bears var foran med 11 point, men tabte med et point til Hapoel Jerusalem i Champions League.

Bakken Bears er fortsat uden sejr i denne sæsons Champions League. Tirsdagens hjemmekamp mod israelske Hapoel Jerusalem blev tabt med knebne 71-72.

Bakken førte ellers med 71-70, men Hapoel fik det sidste ord og afgjorde kampen.

Dermed er Bakken sidst i gruppe E med tre point, da selv nederlag præmieres med et point.

Hapoel fører puljen med fem point inden onsdagens møde mellem Ludwigsburg og Darussafaka.

Ender Bakken sidst, er det helt slut i turneringen for denne gang.

Bakken var underdog mod Hapoel, men det aarhusianske hold kom godt fra start og vandt første quarter med 19-12.

I andet quarter var Bakken foran med 11 point ved 35-24 kort før pausen, men før denne nåede udeholdet at reducere til 28-35.

Hapoel skabte fuld balance ved 44-44 i tredje periode, og derfra blev det tæt frem til afslutningen, selv om Hapoel for det meste var i front.

Da det skulle afgøres, var Hapoel lige en my skarpere.

Bakken skal næste gang i aktion i Champions League 30. november, når udekampen mod israelerne venter.