Chelsea fortsætter slingrekurs med overraskende nederlag

London
FBL-ENG-PR-SOUTHAMPTON-CHELSEA Foto: Glyn Kirk/Ritzau Scanpix

Raheem Sterlings 1-0-scoring var ikke nok for Chelsea, der måtte rejse hjem fra Southampton uden point.

Chelsea har svært ved at komme op i omdrejninger i Premier League.

Trods en 1-0-føring måtte London-klubben overraskende rejse hjem fra Southampton med et 1-2-nederlag.

Det er Chelseas andet nederlag i fem kampe, som har indbragt beskedne syv point.

Sommerindkøbet Raheem Sterling er ellers begyndt at levere de håbede scoringer. Efter to mål mod Leicester i weekenden nettede landsholdsspilleren på ny midt i første halvleg.

Lidt tilfældigt endte bolden for hans fødder, og med et træk udmanøvrerede han to forsvarere, inden han sendte kuglen i nettet bag Gavin Bazunu.

Hjemmeholdet svarede dog igen, og inden første halvleg var forbi, var kampen vendt på hovedet.

Fem minutter efter Chelseas føringsmål udlignede den blot 18-årige belgier Romeo Lavia med et hårdt, fladt spark fra kanten af feltet.

I halvlegens overtid bankede Adam Armstrong Southampton i front med 2-1 og gav Chelsea-manager Thomas Tuchel masser af arbejde med ind til pausen.

Tyskeren sendte Mateo Kovacic på banen fra anden halvlegs start. Men rigtig overbevisende blev gæsterne aldrig.

Hjemmeholdet holdt stand, og dermed ligger de to klubber nu side om side i Premier League-tabellen med syv point hver.

Et point færre har danskerklubben Brentford, der slap fra udekampen mod Crystal Palace med det ene point.

Med Mathias "Zanka" Jørgensen og Mathias Jensen i startopstillingen kom Brentford ellers bagud, da Wilfried Zaha scorede til 1-0 efter en time.

Kort efter kom blandt andre Mikkel Damsgaard på banen. Men det var en anden indskifter, Yoane Wissa, der reddede dagen for Thomas Franks tropper med sin udligning to minutter før tid.