FBL-ENG-PR-NOTTINGHAM FOREST-BRENTFORD Foto: Darren Staples/Ritzau Scanpix

Trods en scoring af Christian Nørgaard og en mand i overtal magtede Brentford ikke at slå Nottingham Forest.

Brentford havde søndag en gylden mulighed for at sætte tre point på kontoen i Premier League.

Men det endte med en 1-1-pointdeling for træner Thomas Franks tropper ude mod Nottingham Forest.

Det er et skuffende resultat for Brentford, når man kigger på kampen som helhed, mener Thomas Frank.

- Lige nu er vi inde i en periode, hvor vi kæmper med at få bolden over stregen og skaffe de tre point, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

To danske landsholdsspillere stod bag Brentfords enlige scoring efter 58 minutter.

Midtbanespilleren Mathias Jensen tog sig af et frispark, og indlægget sad lige i pandebrasken på landsmanden Christian Nørgaard, der headede bolden i nettet.

Kort forinden var Nottingham Forest reduceret til ti mand, da Moussa Niakhate fik sit andet gule kort i kampen og dermed marchordre.

Det var på det efterfølgende frispark, som Brentfords danskerduo udnyttede til at score kampens første mål.

Derefter handlede det for Brentford om at forsvare den smalle føring klogt og sikkert. Men det magtede udeholdet ikke.

Nottingham Forest fik udlignet til 1-1 efter 65 minutter, da hjemmeholdet fik sat et godt angreb sammen.

Den offensive midtbanespiller Nicolas Dominguez headede bolden over Brentford-keeper Mark Flekken efter et indlæg fra indskiftede Harry Toffolo.

Derefter var det pludselig Brentford, der skulle jagte en scoring. Det var tæt på flere gange. Men udeholdet manglede generelt skarphed foran mål.

Trods 13 minutters tillægstid lykkedes det ikke for Brentford at score mere i kampen.

Nørgaard fyrede kanonen af efter 97 minutter, men forsøget gik over mål.

- Hvis man kigger på det hele, så skulle vi have vundet denne kamp.

- Det var ikke nemt mod ti mand. Vi gjorde det godt i perioder, men den sidste kvalitet var der ikke i indlæg, pasninger og skudforsøg, erkender Thomas Frank.

Resultatet betyder, at Nottingham Forest har otte point efter syv kampe i midten af rækken. Brentford har et point færre end Nottingham Forest.