Dansker debuterer i Serie A med flot scoring

Italy Soccer Serie A Foto: Gregorio Borgia/Ritzau Scanpix

Magnus Kofod Andersen scorede efter tre minutter i sin første optræden for Venezia i Serie A.

Den danske midtbanespiller Magnus Kofod Andersen fik søndag en god personlig debut i den italienske Serie A.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil scorede for sin klub, Venezia, der ude mod Lazio tabte 1-3.

Danskeren havde blot spillet i Serie A i tre minutter, da han bragte sit hold foran.

Fra en position på kanten af straffesparksfeltet krøllede han bolden op i det fjerneste målhjørne til 1-0.

Det var endda hans første mål, siden han i maj 2022 scorede for FCN mod Sønderjyske.

I de to seneste sæsoner har han spillet i Serie B med Venezia uden at score et eneste mål.

Oprykkeren fra Venezia stillede også med den danske angriber Christian Gytkjær.

Både Andersen og Gytkjær blev skiftet ud efter 85 minutter.

Hos Lazio sad Gustav Isaksen på bænken og kunne se sit hold vende 0-1 til 2-1 allerede før pausen. Isaksen blev skiftet ind i det 77. minut, hvorefter Lazio cementerede sejren kort efter på et selvmål.

Tidligere søndag var der også Serie A-debut til danskerne Casper Tengstedt og Martin Frese i Verona, der hjemme indledte sæsonen med en sejr på 3-0 over Napoli.