Effektive Lyngby forværrer krisen hos formsvage OB

Odense
Superliga: OB - Lyngby Boldklub Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Trods stor spænding til sidst tabte OB endnu en gang på hjemmebane, da Lyngby Boldklub vandt 2-1.

OB-nedturen fortsatte mandag aften, da Lyngby Boldklub vandt 2-1 over odenseanerne i tiende spillerunde af Superligaen.

Det var et chancerigt opgør, hvor spillet bølgede frem og tilbage, og begge hold var bedre til at angribe end at forsvare.

Tochi Chukwuani bragte Lyngby foran med 1-0 i første halvleg mod et OB-hold, der ellers viste rigtig gode takter de første 45 minutter.

Anden halvleg bød på flere mål, og OB pressede hårdt på for at komme tilbage i kampen.

Odenseanerne manglede dog de sidste marginaler, og Lyngby snuppede derfor sejren med et 2-1-resultat.

Resultatet betyder, at Lyngby kravler op på sjettepladsen, mens OB fortsat befinder sig på på tiendepladsen.

OB kom ellers godt fra start og pressede Lyngby-mandskabet i bund, og odenseanerne kom også frem til en håndfuld gode chancer.

Det betød dog ikke det store, for ti minutter før første halvleg var slut, headede Lyngbys Tochi Chukwuani bolden ind til 1-0.

Derfra tog det ellers fart, og fem minutter inde i anden halvleg kom gæsterne foran med 2-0, da Lyngbys angriber Andri Gudjohnsen scorede for fjerde Superligakamp i træk.

Ti minutter senere fik OB-midtstopper Tobias Slotsager reduceret til 1-2, hvilket gav odenseanerne fornyet håb.

OB lagde et enormt højt pres i slutningen af kampen, men trods en ihærdig indsats, så endte det uden flere scoringer.

Odenseanerne har derfor fortsat ikke vundet en kamp på hjemmebane i denne superligasæson.

I næste runde skal OB på en svær opgave, når fynboerne gæster FC Nordsjælland, mens Lyngby møder Silkeborg IF på udebane.