Egyptisk raket forlænger Bayerns stime uden sejr

Eintracht Frankfurt - Bayern Munich Foto: Uwe Anspach/Ritzau Scanpix

Frankfurt-angriberen Omar Marmoush straffede tre gange Bayern München, da det blev 3-3 i et tysk topopgør.

Efter 1-1 mod Leverkusen og 0-1 mod Aston Villa fortsatte Bayern Münchens sejrsløse stime søndag.

På udebane spillede sydtyskerne således 3-3 med formstærke Eintracht Frankfurt med danske Rasmus Nissen Kristensen trods en dominerede indsats.

Den lynhurtige ligatopscorer Omar Marmoush skabte store problemer for Bayern-forsvaret og lynede til slutresultatet i overtiden, efter at han i første halvleg havde både scoret og assisteret.

Med resultatet topper Bayern Bundesligaen med 14 point for seks kampe. Samme antal har RB Leipzig efter 1-0 over Heidenheim søndag, mens Frankfurt er treer med 13 point.

I en særdeles underholdende første halvleg tog Bayern føringen efter et kvarter.

Et hjørnespark blev taget kort og smækket til bageste område, hvor Thomas Müller fik tid og plads til at tæmme kuglen og lægge den til rette for stopperen Min-Jae Kims hårde afslutning.

Gæsterne virkede i store perioder til at være i kontrol, men det var de ikke. Efter 22 minutter sprintede Omar Marmoush fra Raphaël Guerreiro i en omstilling og bragte balance i regnskabet.

13 minutter var Marmoush igen på spil i en kontra. Den franske landsholdsstopper Dayot Upamecano blev sat til vægs, og så scorede angrebskollega Hugo Ekitike til 2-1 efter egypterens oplæg.

Det holdt et par minutter, inden Upamecano efter endnu et kort hjørnespark og lidt pingpong i feltet revancherede sig med træfferen til 2-2.

Bayern var generelt dominerede spillemæssigt, og kort inde i anden halvleg strålede holdets nye offensivstjerne Michael Olise efter et fikst Harry Kane-oplæg og en følt afslutning.

Det var den 22-årige franskmands sjette mål i optræden nummer ni efter sommerskiftet fra Crystal Palace.

Det lignede længe sejrsmålet, men i overtiden gentog værterne deres succesfulde kontraopskrift, og efter at have sat tre Bayern-spillere på fart var Marmoush iskold i duellen med Manuel Neuer.