FC Nordsjælland holder guldkamp i live med hjemmesejr

Farum
Superliga: FC Nordsjælland - Randers FC Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland vandt 3-1 hjemme over Randers i Superligaen og er et point efter FCK før de sidste to runder.

FC Nordsjælland har sørget for, at der stadig er stor spænding i toppen af Superligaen inden sæsonens sidste to spillerunder.

Mandag aften vandt nordsjællænderne med 3-1 hjemme over Randers FC, og dermed er afstanden op til topholdet FC København kun et enkelt point med seks point tilbage at spille om.

Kampen i Farum fandt sin afgørelse i de sidste 20 minutter, hvor Ernest Nuamah og Mohamed Diomande scorede.

I første halvleg bragte Benjamin Nygren FC Nordsjælland i front, mens Lasse Berg Johnsen udlignede på straffespark kort efter.

I den kommende spillerunde skal FC Nordsjælland til Brøndby, mens FCK gæster Viborg. I sidste runde spiller FC Nordsjælland hjemme mod Viborg, mens FCK får besøg af Randers.