Frendrup og Genoa driller Inter i sæsonpremiere

Football: Serie A - day 1: Genoa v Inter Milan Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix

Morten Frendrup og Genoa fik point mod mesterholdet Inter efter en udligning i tillægstiden.

Inter blev suveræn mester i sidste sæson, men fik lørdag en skæv start på den nye Serie A-sæson.

Holdet førte i tillægstiden, men måtte nøjes med 2-2 ude mod Genoa.

Forinden havde Inter vendt 0-1 til 2-1 på to mål af den franske angriber Marcus Thuram.

Men Genoa fik alligevel point efter et sent straffespark, som den tidligere AGF-spiller Yann Bisseck begik.

Den tidligere brøndbyspiller Morten Frendrup spillede hele kampen på Genoas centrale midtbane.

Genoa kunne før kampen finde optimisme i, at holdet i de to seneste hjemmekampe mod Inter har fået uafgjort.

Genoa fik også den bedste start på kampen og kom foran i det 20. minut.

En høj bold endte med at ramme overliggeren og snød målmanden i en grad, at Alessandro Vogliacco nemt kunne sende riposten i nettet.

Hjemmeholdets glæde holdt dog kun i ti minutter, før Marcus Thuram headede udligningen ind.

Inter pressede også på for føringsmålet i halvlegens sidste minutter. Milaneserne fik tildelt et straffespark, men efter at have set sekvensen på VAR ændrede dommeren mening og annullerede det.

Sådan fortsatte det efter pausen. Inter havde bolden i nettet efter få minutter, men der viste sig at være en strafbar offside.

Det var også på kanten af offside, da Thuram med fem minutter tilbage scorede til 2-1 ved at løfte bolden over målmanden.

Målet blev længe set igennem, og VAR kom frem til, at en Genoa-fod ophævede offsiden.

Så troede man, at Inters sejr var hjemme, men Genoa slog tilbage i tillægstiden.

Yann Bisseck havde hånd på bolden i feltet, og efter endnu et VAR-gennemsyn pegede dommeren på pletten.

Genoas Junior Messias brændte derefter straffesparket, men fulgte selv op og bankede bolden i nettaget til 2-2.

Serie A blev lørdag aften skudt i gang med to kampe samtidig. I den anden spillede oprykkeren Parma hjemme 1-1 mod Fiorentina.

Senere lørdag spillede Milan 2-2 hjemme mod Torino, der var foran med 2-0 sent i kampen.

Álvaro Morata reducerede til 1-2 i sin officielle debut efter 88 minutter, og dybt inde i tillægstiden udlignede Noah Okafor til slutresultatet.