Hollænder sikrer trængte Randers sæsonens første sejr

Randers
Superliga: Randers FC - Viborg FF Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers vandt fredag 1-0 over Viborg og hentede dermed sæsonens første sejr i Superligaen.

Sjette gang blev lykkens gang for Randers FC, der fredag hentede sin første superligasejr i sæsonen med 1-0 på hjemmebane mod Viborg.

Viborg havde trods masser af boldbesiddelse store vanskeligheder ved at spille sig gennem en kompakt og hårdtarbejdende Randers-defensiv og skabte meget få chancer i nederlaget.

Midterforsvareren Wessel Dammers scorede kampens eneste mål efter et hjørnespark i første halvleg.

Med sejren hopper Randers over nedrykningsstregen og op på tiendepladsen med fem point, mens Viborg har tre point mere på sjettepladsen.

Trods den seneste tids dårlige resultater lagde Randers friskt fra land og startede kampen bedst med et højt pres og direkte spil, men værterne kom kun frem til en række langskudsforsøg.

Viborg var mest på bolden og forsøgte at sætte holdets driblestærke kantspillere Serginho og Ibrahim Said i scene, men gæsterne manglede fart og idéer omkring Randers-feltet.

Efter 28 minutter kunne Randers fortjent bringe sig foran, da Wessel Dammers kom først på et hjørnespark og headede bolden i mål til 1-0.

Resten af halvlegen forløb begivenhedsløst, men efter pausen kom Viborg mere pågående ud og efter 54 minutter sparkede Ibrahim Said bolden i mål. Men det fik ikke lov til at tælle, da Viborg havde begået frispark kort inden.

Seks minutter senere var gæsterne igen nærgående, da angriberen Anosike Ementa var tæt på at sparke udligningen i netmaskerne, men Patrik Carlgren i Randers-målet reddede flot.

Herefter sad Viborg tungt på spillet med høj boldbesiddelse på kronjydernes banehalvdel, men værternes disciplinerede og hårdtarbejdende defensiv holdt gang på gang Viborg fra fadet.

Det lykkedes aldrig gæsterne at finde udligningen, og dermed kunne Randers notere sig for sæsonens første sejr.