Holland og Tyskland deler i hæsblæsende opgør

FBL-EUR-NATIONS-NED-GER Foto: Nicolas Tucat/Ritzau Scanpix

Tyskland fik vendt 0-1 til 2-1, men måtte nøjes med et enkelt point mod Holland i Nations League.

I en hæsblæsende kamp i Nations Leagues A-lag spillede Holland og Tyskland tirsdag aften uafgjort 2-2.

Holland fik på hjemmebane en drømmestart, inden Tyskland på få minutter inden pausen vendte kampen på hovedet.

Men Holland kom tilbage og fik fortjent ét point med fra kampen, der var meget jævnbyrdig.

Det uafgjorte resultat betyder, at begge mandskaber har fire point for to kampe i gruppen, der også tæller Bosnien og Ungarn.

Samtidig med kampen i Amsterdam spillede de to hold 0-0 i Budapest og har nu et enkelt point hver.

Der gik kun to minutter, før Holland bragte sig foran på Johan Cruijff Arena.

Ryan Gravenberch sendte med en frispilning Tijjani Reijnders alene i dybden, inden sidstnævnte bevarede overblikket og køligt sendte bolden forbi Marc-Andre ter Stegen i Tysklands mål.

Efter et kvarters spil var Holland tæt på at fordoble føringen på et hovedstød af backen Denzel Dumfries, inden Xavi Simons få minutter senere løb sig fri og fik sendt en afslutning afsted mod mål.

Men det var en smal sag for Ter Stegen, da skuddet var rettet lige mod ham.

Med godt fem minutter til pause fik Tyskland udbytte af sit pres og udlignede.

Udeholdet vandt bolden højt i banen efter en fejlaflevering fra forsvarsspilleren Matthijs de Ligt.

Efter et par fine kombinationer fik Florian Wirtz først sin afslutning pareret, inden Stuttgart-angriberen Deniz Undav fulgte op på returen.

Kort efter scoringen gik Hollands Nathan Aké i græsset. Han blev behandlet på banen i et stykke tid, inden han måtte lade sig udskifte.

I første halvlegs tillægstid fik Tyskland vendt kampen på hovedet, da anfører Joshua Kimmich gjorde det til 2-1.

Backen David Raum sendte bolden på tværs, før den til sidst endte hos Kimmich, der let kunne få nettet til at blafre.

Holland skulle kun bruge seks minutter i anden halvleg, før der igen var balance i regnskabet.

Denzel Dumfries lagde knælende bolden i mål fra kort afstand, efter at landsmanden Brian Brobbey havde smidt en hård, flad bold på tværs af feltet.

Efterfølgende slap begge mandskaber foden fra speederen, og ingen af holdene lykkedes med at spille sig frem til den sejrsgivende scoring.

Det lod til, at begge mandskaber var tilfredse med uafgjort.