Lewandowski lyner to gange i Barcelonas oprejsning

Barcelona
FBL-ESP-LIGA-BARCELONA-VILLARREAL Foto: Josep Lago/Ritzau Scanpix

Med tre mål i løbet af syv minutter afgjorde Barcelona kampen mod Villarreal allerede før pausen.

FC Barcelona er tilbage på vindersporet ovenpå en sløj uge, der både indbragte et nederlag til ærkefjenden Real Madrid og sendte klubben på randen af Champions League-exit.

Torsdag aften fik catalonierne en lille oprejsning i den hjemlige liga med en 3-0-sejr på hjemmebane over Villarreal.

Robert Lewandowski scorede sit ligamål nummer 10 og 11 i en kamp, der reelt var afgjort ved pausen.

Med sejren holder Barcelona nogenlunde snor i Real Madrid, der efter ti spillerunder kun har smidt to point overbord. Barcelona er tre point efter på andenpladsen.

Villarreal holdt stand i halv time, men så ramlede det hele også i løbet af syv minutter, hvor Barcelona scorede tre gange.

Jordi Alba lagde op til det første mål, da han stormede frem på venstrekanten, modtog bolden på kanten af offside og fandt Lewandowski med flad tværpasning.

Polakken drejede rundt om sig selv og huggede bolden sikkert i nettet.

Fire minutter senere blev det 2-0, da Lewandowski på kanten af feltet tog et par træk og smukt sendte bolden ind i det lange hjørne bag Villarreals målmand, Geronimo Rulli.

Kort efter øgede Ansu Fati til 3-0. Den 19-årige angriber fik med lidt besvær bolden over målstregen fra klos hold.

Barcelona var for fjerde kamp på stribe uden sin danske forsvarer Andreas Christensen, der kæmper med en ankelskade.