Mikkel Hansen og Aalborg forlænger sejrsstime i Skjern

Skjern
Champions League herrehåndbold: Aalborg Håndbold - RK Celje Pivovarna La¶ko Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mikkel Hansen scorede otte mål, men blev ikke Aalborgs topscorer i sejren på udebane mod Skjern.

Aalborg Håndbold har fortsat kun vundet med stjernen Mikkel Hansen på holdet. Lørdag blev nordjyderne for første gang udfordret i den hjemlige liga, men holdet kunne alligevel rejse fra Skjern med en sejr.

Skjern spillede dog med om point til det sidste, men tabte med 28-34 efter 16-19 ved pausen.

Dermed fører Aalborg Herre Håndbold Ligaen med otte point for fire kampe, mens Skjern har fem point.

Mikkel Hansen kom på tavlen otte gange for Aalborg, men blev på dagen overstrålet af unge Mads Hoxer.

Den 21-årige højreback scorede 10 gange på 12 forsøg og blev kampens topscorer.

Aalborg førte stort set fra start til slut, men selv om holdet flere gange var foran med seks mål, var Skjern svær at hægte af.

Med ti minutter tilbage var stillingen 26-28, men Aalborg fik ny luft ved at score de næste to mål, og Skjern formåede ikke at bringe spænding til de sidste minutter.

I stedet øgede Aalborg til en sejr på seks mål.

Også KIF Kolding har maksimale otte point efter fire kampe. Klubben, der i de seneste sæsoner har været i både sportslige og økonomisk krise, snuppede den fjerde sejr i træk i sæsonen ved at vinde ude over Nordsjælland.

Nordsjælland kom ellers glimrende fra start ved at score kampens fire første mål, men KIF kom tilbage på omgangshøjde ved 10-10.

Efter pausen førte Nordsjælland også med 21-20, men KIF sluttede godt af og vandt med 29-24.

I bundopgøret mellem Mors-Thy og HC Midtjylland vandt førstnævnte på hjemmebane med 31-24.

Dermed kom Mors-Thy på to point, mens midtjyderne på sidstepladsen fortsat er uden point.

Senere lørdag mødes Skanderborg Aarhus og Ribe-Esbjerg.