Napoli udnytter Inters flop i Monza og tager føringen

Italy Soccer Serie A Foto: Massimo Paolone/Ritzau Scanpix

Med en storsejr på udebane tog Napoli søndag føringen i Serie A, da Inter samtidig dummede sig.

Inter kunne med en favoritsejr i Monza tilbageerobre førstepladsen i Serie A, efter at Napoli tidligere søndag havde vundet i Cagliari.

Men Simone Inzaghis mesterhold fra Milano leverede en indsats under par og fik kun med hiv og sving et point med hjem efter en sen udligning til 1-1.

Det ene point efter mestrene på otte point sammen med Juventus og Torino, mens Napoli er alene i front med ni point efter fire kampe.

Sæsonens store overraskelse indtil videre i sæsonen, Udinese, kan dog komme på ti point mandag.

Inter havde de fleste chancer mod Monza, men favoritterne formåede sjældent at gøre dem store. Og langt de fleste forsøg blev sendt forbi målrammen.

Monza var omvendt kyniske, da chancen bød sig ni minutter før tid. Med et flot hovedstød sendte Dany Mota hjemmeholdet på kurs mod første ligasejr.

Inter intensiverede presset i slutfasen, og et par minutter før tid lykkedes det Denzel Dumfries at udligne.

Napoli leverede sæsonens resultatmæssigt bedste præstation, da man på udebane slog Cagliari 4-0.

Især nytilkomne Romelu Lukaku var i stort spillehumør. Han assisterede ved de to første scoringer, inden han selv satte det tredje mål ind.