NFH lider igen stort nederlag i Champions League

Kvindehåndbold: Nykøbing F. Håndbold - Team Esbjerg Foto: Ingrid Riis/Ritzau Scanpix

Krim Ljubljana fra Slovenien var for stor en mundfuld for NFH, der på udebane tabte 25-35 i Champions League.

Nykøbing Falster Håndbold (NFH) har ingenlunde fået en optimal start på eventyret i verdens fineste turnering for klubhold.

Lørdag tabte holdet således 25-35 på udebane mod Krim Ljubljana fra Slovenien i anden gruppekamp i kvindernes Champions League.

Sidste lørdag endte det også med et klart nederlag til det ungarske storhold FTC-Rail Cargo Hungaria - også kendt som Ferencvaros.

Det var NFH's første kamp i turneringen siden 2017/2018-sæsonen.

NFH har nul point for to kampe i sin gruppe, der toppes af Ferencvaros og Krim Ljubljana, som hver har fire point.

Selv om NFH scorede det første mål i lørdagens opgør, var det favoritterne fra Slovenien, der kom bedst fra land.

Med fire scoringer i træk bragte hjemmeholdet sig således foran 4-1.

På intet tidspunkt i første halvleg formåede NFH at komme på omgangshøjde med sin modstander, der i stedet blev ved med at udbygge føringen.

Tre slovenske scoringer i træk i tre forskellige perioder i første halvleg betød, at NFH var bagud 10-18 ved pausen.

Efter pausen kom NFH bagud med hele 12 mål, men holdet fik gang i sit angrebsspil og reducerede til 18-27.

Slovenernes føring blev siden decimeret til syv mål, men herfra gik det igen ned ad bakke for Kristina Kristiansen og co.

Det danske mandskab endte med at tabe kampen med ti mål.

Hele 17 tekniske fejl blev det til mod Krim Ljubljana, der selv leverede syv af slagsen.

Tre brændte straffekast var heller ikke med til at gøre kampen nemmere for NFH.

Med seks mål på 11 forsøg blev hollandske Zoë Sprengers topscorer for NFH i kampen. Kristina Kristiansen scorede tre gange.