Norge rammer målkrise og taber EM-generalprøve

Odense
DENMARK Men''s handball: Norway - Egypt Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Et scoringspause på næsten ti minutter betød, at Norge satte føring over styr og tabte til Egypten.

De norske håndboldherrer fik søndag en skidt optakt til EM, der begynder i næste uge i Tyskland.

I holdets tredje og sidste kamp ved Golden League-stævnet i Danmark tabte nordmændene med 23-28 til Egypten.

En scoringskrise på ni minutter og 46 sekunder i anden halvleg blev kostbar for Norge. I samme periode fik Egypten scoret seks gange og ændret 14-17 til 20-17 på måltavlen.

Erik Thorsteinsen Toft fik brudt måltørken med et kvarter igen for et norsk mandskab, hvor profiler som Sander Sagosen og Magnus Rød fik flere lange pauser på bænken.

Senere fik nordmændene reduceret til 20-21, men tættere på kom landstræner Jonas Willes norske mandskab ikke.

Norge indledte torsdag Golden League-stævnet i Danmark med at spille 27-27 mod de danske værter. Lørdag blev Holland besejret med 38-35, inden det uventede nederlag søndag til Egypten.

Danmark slog lørdag egypterne med 34-31, og de danske verdensmestre møder senere søndag Holland.

Både Danmark og Norge regnes blandt bejlerne til EM-titlen ved det forestående EM i Tyskland. Nederlaget til Egypten er dog en anelse foruroligende for nordmændene.