Odense svarer igen på nedtur med magtdemonstration

CL kvindehåndbold: Odense Håndbold - WHC Buducnost BEMAX Foto: Tim K. Jensen/Ritzau Scanpix

De fynske håndboldkvinder bankede på udebane Silkeobrg-Voel med 12 mål ovenpå midtugens nederlag til Ikast

Håndboldkvinderne fra Odense fandt søndag tilbage på sejrssporet i landets bedste række.

På udebane vandt Mie Højlund og holdkammeraterne med 36-24 over Silkeborg-Voel.

Fynboerne havde tidligere på ugen indkasseret sæsonens første nederlag i ligaen, da Ikast onsdag aften spolerede festen foran 2000 forventningsfulde fans hjemme i Odense.

Søndag var der til gengæld ikke den store spænding om udfaldet, da Odense hurtigt afgjorde sagen.

Efter et kvarter begyndte gæsterne at træde på speederen og trække fra Silkeborg-Voel. Fem fynske scoringer i træk inden for seks minutter betød, at 10-8 blev til 15-8.

En pauseføring på 19-11 blev udbygget stille og roligt gennem anden halvleg, hvor forspringet nåede op på 12 mål.

Odense-træner Ole Gustav Gjekstad fik tilmed brugt hele bredden og givet flere af sine profiler et tiltrængt hvil.

Højrefløjen Andrea Hansen blev med otte mål topscorer for de fynske gæster.

Team Esbjerg topper kvindernes bedste håndboldrække med 14 point efter syv spillerunder. Ikast og Odense følger lige efter med 12 point hver.

I den nederste halvdel af tabellen har Silkeborg-Voel seks point på tiendepladsen.