Randers og FCM slutter året med uforløst nulløsning

Randers
Superliga: Randers FC - FC Midtjylland Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

En tæt og chancefattig nulløsning i Randers betyder, at FCM overvintrer uden for top-6 i Superligaen.

FC Midtjylland og Randers FC lukkede og slukkede efterårssæsonen i Superligaen, da holdene søndag spillede 0-0 på Cepheus Park i Randers.

Med pointdelingen slutter FCM efteråret uden for top-6 i Superligaen med 23 point efter 17 kampe, mens kronjyderne akkurat sniger sig ind i den øverste halvdel med ét point mere.

Kampen bød ikke ligefrem på flot spil og et hav af målchancer, da begge mandskaber stod godt organiseret i defensiven.

Ingen af holdene lykkedes med at få overtaget i spillet, der var præget af hårde nærkampe og mange korte spilstop, som tog tempoet ud af kampen.

Efterårets sidste kamp var præget af manglende energi og intensitet, og derfor var nulløsningen en retfærdig afspejling.

FC Midtjylland forsøgte at lægge pres på hjemmeholdet fra start og kom frem til mange indlæg, men Randers fik sparket bolden væk, før det for alvor blev farligt.

Første halvleg var generelt en tæt og chancefattig affære, hvor begge mandskaber ofte lykkedes med at punktere modstanderens offensiv.

Værterne var dog tæt på at bryde dødvandet kort før pausen, da forsvarsspilleren Mikkel Kallesøe sendte en flad afslutning snert forbi stolpen.

Efter pausen lykkedes hjemmeholdet med at sætte sig mere og mere på kampen, og gæsterne fik svært ved at spille sig ud af kronjydernes høje pres.

Et tandløst udehold skabte stort set ingen chancer, og spillerne virkede trætte og idéforladte ovenpå et travlt efterår med mange kampe.

Mod slutningen virkede holdene tilfredse med pointdelingen, men Randers var tæt på at score til allersidst på et hovedstød af angriber Nicolai Brock-Madsen.