Sent mål sikrer FCM-sejr hjemme over Horsens

Herning
Superliga FC Midtjylland - AC Horsens Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Med blot fire minutter igen sikrede FC Midtjylland sig sejren, da holdet hjemme vandt 2-1 over AC Horsens.

FC Midtjyllands midtbaneprofil Kristoffer Olsson sikrede sejren for sit hold, da han med fire minutter igen dukkede op i feltet og bragte hjemmeholdet til en 2-1-sejr over Horsens i Superligaens 13. spillerunde.

FCM var gennem kampen klart mest på bolden, men begge hold kiggede længe langt efter de oplagte chancer for et afgørende mål, inden Kristoffer Olsson afgjorde opgøret.

FCM holder dermed fast i top-6, og holdet har nu 20 point på femtepladsen. Samtidig ligger Horsens fortsat lige over nedrykningsstregen med 15 point på tiendepladsen.

Horsens ville fra kampens start gerne forsøge sig med høje bolde frem mod holdets store angribere, mens FCM flere gange sendte fejlslagne indlæg mod feltet.

Gæsterne kom foran 1-0, da wingbacken Lubambo Musonda satte foden på et indlæg og via begge stolper sendte bolden i mål efter 20 minutters spil.

Blot to minutter senere kom reaktionen fra kantspilleren Anders Dreyer, der med et signaturskud fra kanten af feltet krøllede bolden op i hjørnet og udlignede for FCM.

Begge hold kom fra pausen uden at være i stand til at skabe reelle målchancer.

Særligt FCM havde svært ved at skabe tempo nok i spillet til at komme gennem gæsternes kæder og udnytte de få kontraangreb, holdet fik.

Med ti minutter igen trak Horsens Alexander Ludwig et rødt kort, da forsvarsspilleren nedlagde hjemmeholdets kantspiller Gustav Isaksen, der havde frit løb mod mål.

FCM fik derfor muligheden for at lægge et pres mod kampens slutning. Det udnyttede Kristoffer Olsson, da han sendte bolden i mål med blot fire minutter tilbage.

Efterfølgende havde Isaksen bolden i mål, men i stedet for 3-1, annullerede VAR målet for et frispark midt på banen forinden.