Skjern sejrer klart i første kamp efter trænerfyring

Herrehåndbold: Skjern Håndbold - GOG Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mathias Madsen fik en sejr over TMS Ringsted, tre dage efter han erstattede Henrik Kronborg som Skjern-træner.

Skjern Håndbold spillede sig lørdag til en sikker sejr i Herre Håndbold Ligaen i den første kamp siden fyringen af Henrik Kronborg.

Tre dage efter at være blevet præsenteret som ny træner førte Mathias Madsen Skjern til en hjemmesejr på 34-28 over TMS Ringsted.

Det var en midterkamp mellem nummer otte og ni, og med sejren rykker Skjern frem som nummer syv med 11 point for lige så mange kampe.

Ringsted forbliver på den forkerte side af slutspilsstregen med sine otte point.

Det undertippede udehold var godt med i indledningen og førte 6-5, men derfra tog Skjern over og bragte sig foran med 18-12 ved pausen.

Seksmålsføringen holdt et godt stykke ind i anden halvleg, hvor det stod 24-18, men med tre Ringsted-mål i træk kom der ny spænding før det sidste kvarter.

Skjern fik dog styr på sagerne igen og kom på 32-26, og det kunne Ringsted ikke svare tilbage på.

Tidligere lørdag vandt GOG med 38-34 på udebane over Lemvig-Thyborøn efter 18-15 ved pausen.

GOG formåede gennem hele anden halvleg at have føringer på fire-fem mål, og sejren kom ikke i fare.

Aron Mensing scorede ni gange for GOG, mens Jeppe Gade stod for hele 14 af hjemmeholdets mål.

Efter et skidt udlæg på sæsonen er GOG nu oppe på 12 point for 11 kampe på sjettepladsen.

Lemvig-Thyborøn er næstsidst med seks point.