Slutspurt giver Manchester United mere pokalsucces

775941965 Foto: Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix

Tre mål i det sidste kvarter gav Manchester United en 3-1-sejr over West Ham i FA Cuppen.

Manchester United fortsætter succesen i de engelske pokalturneringer.

Tre dage efter finalesejren i Liga Cuppen spillede storklubben sig videre til kvartfinalen i "den store" pokalturnering, FA Cup.

Efter tre mål i slutfasen vandt United 3-1 hjemme over West Ham, der ellers var foran til dybt ind i anden halvleg.

United-manager Erik ten Hag havde sat profiler som Raphaël Varane, Casemiro og Marcus Rashford på bænken fra start. Men det var tilsyneladende mere rotation, end truppens bredde kunne bære.

West Ham var nemlig rigtig godt med i kampen og bragte sig også foran 1-0 ni minutter inde i anden halvleg. Saïd Benrahma trak ind i feltet fra venstre side og bankede bolden op i modsatte målhjørne med et præcist skud.

Så fik hjemmeholdet travlt, men havde svært ved for alvor at få sat West Ham under pres.

13 minutter før tid fik United dog en livline, da stopperen Nayef Aguerd uheldigt snittede en hjørnesparksbold i eget målnet.

Så var der tændt op under Old Trafford, og i kampens sidste minut bragte Alejandro Garnacho publikum i ekstase.

Den unge argentiner fik lidt tilfældigt bolden i feltet og udplacerede køligt gæsternes keeper, Alphonse Areola.

Det mål tog modet fra West Ham, og fem minutter inde i overtiden kunne Fred endegyldigt afgøre kampen med sin scoring til 3-1.

Onsdagens store pokaloverraskelse fandt man i Southampton, hvor det nedrykningstruede Premier League-hold blamerede sig foran eget publikum.

Holdet fra sydkysten tabte trods stor spilovervægt 1-2 til Grimsby, der i ligasammenhæng er nummer 16 i League Two - den fjerdebedste række.

Også Tottenham måtte lægge ryg til en negativ overraskelse. Med Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen tabte holdet 0-1 ude til Sheffield United, der spiller på næstøverste niveau.