Tengstedts første Serie A-mål hjælper Verona til sejr

Serie A - Genoa vs Verlon Foto: Stringer/Ritzau Scanpix

I anden halvleg nettede Casper Tengstedt for første gang i Serie A for Verona, som vandt 2-0 ude over Genoa.

Casper Tengstedt åbnede søndag aften sin målkonto i den italienske Serie A for Hellas Verona.

Den 24-årige danske angriber scorede til 2-0 på et straffespark i Veronas sejr på de samme cifre ude over Genoa.

Dermed har Verona vundet to ud af sine første tre kampe i Serie A i denne sæson.

I den første ligakamp vandt Verona hjemme over Napoli, mens det i sidste runde blev til et hjemmenederlag til Juventus.

I søndagens kamp mod Genoa blev der ikke scoret i hele første halvleg, men Veronas kantspiller Jackson Tchatchoua gjorde det til 1-0 ti minutter efter pausen.

Ti minutter senere ramte Genoa-spilleren Morten Thorsby bolden med armen i feltet, og det blev takseret til et straffespark.

Med stor sikkerhed bankede Tengstedt bolden i nettet fra pletten og gjorde det dermed samtidig til slutresultatet 2-0.

Tengstedt er lejet hos Benfica for resten af sæsonen, og han kom også på måltavlen i en pokalkamp for Verona tidligere på sæsonen. Det mål kom i Tengstedts første officielle kamp for Verona.

Backen Martin Frese spillede hele kampen for Verona, og han var med i opspillet til udeholdets 1-0-mål. Tengstedt blev skiftet ud efter 65 minutter.

Den danske midtbanespiller Morten Frendrup, der er udtaget til de kommende landskampe for Danmark, spillede de første 84 minutter for Genoa.

Genoa er kommet blandet fra start med fire point i de første tre kampe.

Søndagens sene brag i Serie A mellem Juventus og AS Roma endte som en chancefattig fuser med 0-0-resultatet i Torino.

Udinese vandt 1-0 hjemme over Como. Her kom forsvarsspilleren Thomas Kristensen på banen for Udinese efter 82 minutter, da føringen skulle forsvares hjem. Det lykkedes takket være et brændt straffespark af Como i tillægstiden.

Fire hold har syv point i toppen af Serie A efter de første tre spillerunder. Det er Inter, Juventus, Torino og Udinese.