Leserbrief

„Doppelgleis“

Leserbrief

Leserbrief

Theis Kylling Hommeltoft
Tingleff/Tinglev
Zuletzt aktualisiert um:

Folketingskandidat Theis Kylling Hommeltoft (Soz.) aus Apenrade fordert aus Umweltgründen die Errichtung eines Doppelgleises zwischen Pattburg und Tingleff

Lad os komme på sporet med den grønne udvikling

Vor nye transportminister, Benny Engelbrecht, har heldigvis besluttet at annullere den trafikaftale, som den tidligere blå regering indgik i foråret 2019. ”Jeg starter med et blankt stykke papir og en grøn pen”, har transportministeren udtalt.
Det glæder mig, for hele Sønderjylland var reelt ikke-eksisterende i den gamle trafikaftale. Nu må det også være Sønderjyllands tur! Som jeg skrev den 3.april på facebook vil jeg foreslå, at man nu langt om længe prioriterer dobbeltsporet på togstrækningen mellem Tinglev og Padborg, så den nuværende flaskehals, hvor godstog må vige til fordel for passagertog, kan elimineres.
En investering i dobbeltsporet mellem Tinglev og Padborg vil være en grøn investering, for miljømæssigt vil det både på kort og langt sigt give mening at flytte mere transport over på skinner.

Theis Kylling Hommeltoft, Folketingskandidat for Socialdemokratiet i Aabenraa-kredsen, Nørreskovparken 3c, 6200 Aabenraa

Mehr lesen

Leserbrief

Helmut Thomßen
„Der Ausdruck „Anschluss““

Leserbrief

Elisabeth Petersen
„Zu der Stellung des Leserbriefes des Deutschen Jugendverbandes“

Leserbrief

Ejler Schütt
„Uacceptable forhold på og omkring Toldpladsen i Padborg“

Leserbrief

Willi Schidlowski
„Zum Leserbrief von Torben Ravn im „Nordschleswiger“ vom 2.4.2020“