Barcelona tryller sig til 5-0-sejr i opvisningsstil

Barcelona
FBL-ESP-LIGA-BARCELONA-REAL BETIS Foto: Josep Lago/Ritzau Scanpix

Andreas Christensen assisterede Robert Lewandowski, da Barcelona smadrede Betis med 5-0.

Efter flere svingende præstationer rullede FC Barcelona sig lørdag aften ud, da holdet bankede Real Betis med 5-0 i La Liga.

Fem forskellige målscorere kom på tavlen i opvisningen, hvor den danske landsholdsprofil Andreas Christensen desuden assisterede Robert Lewandowskis 2-0-træffer efter godt en halv time.

Barcelona har med sejren 13 af 15 mulige point på førstepladsen i La Liga, hvor Real Madrid har 12 af 12 mulige point inden sin hjemmekamp med Real Sociedad søndag.

Xavis tropper spiller på grund af renoveringer på Camp Nou på Det Olympiske Stadion i Barcelona, og her satte lejesvenden fra Atlético Madrid, João Félix, gang i festen efter 25 minutter.

Portugiseren kiksede sit første forsøg, men opsnappede selv den løse bolden og blev målscorer fra en spids vinkel.

Kort efter fik Christensens dybe bold lov at passere til Lewandowski, der sikkert øgede til pausestillingen 2-0.

Det blev inden for få minutter forvandlet til 4-0 i anden halvleg, da Ferrán Torres scorede direkte på frispark, og indskiftede Raphinha bidrog med et fladt langskudsmål.

Det var chancer til en større sejr, men meget passende fik en yderst velspillende og livlig João Cancelo lov at lukke festen, da han ti minutter før tid huggede 5-0-målet i nettet.