Italy Soccer Serie A Foto: Luca Bruno/Ritzau Scanpix

Forud for sin mulige landsholdsdebut blev Lecce-spilleren Patrick Dorgu udvist for en hård tackling i Serie A.

Den danske teenager Patrick Dorgu fik ikke verdens bedste optakt til en mulig landsholdsdebut.

Lørdag aften blev 19-årige Dorgu, der til daglig spiller for Lecce i den italienske Serie A, sendt tidligt i bad i ligakampen mod Cagliari som følge af en overilet tackling.

Kort før pausen forsøgte danskeren at erobre bolden, men endte med at træde hårdt ned på Cagliari-spilleren Matteo Pratis vrist.

Modstanderen vred om på foden og rullede sig efterfølgende i græsset i smerte, inden han senere måtte udskiftes.

Dorgu blev i første omgang tildelt et gult kort for forseelsen.

Men efter at have set hændelsen igennem på video omstødte dommeren sin beslutning og fremviste i stedet det røde kort for Dorgu, som måtte forlade banen i skuffelse.

Lecce har tabt de to første ligakampe i sæsonen, men var forinden udvisningen kommet foran 1-0 i hjemmebaneopgøret, og den stilling holdt i hele anden halvleg trods en mand mindre på banen.

Patrick Dorgu er en blandt fem mulige debutanter i den trup, som den midlertidige trænerduo, Lars Knudsen og Daniel Agger, har udtaget til Danmarks kampe i Nations League mod Schweiz og Serbien i september.

Gustav Isaksen, der også er en del af den danske landsholdstrup, var i aktion for Lazio senere lørdag aften, da Rom-klubben spillede 2-2 hjemme mod AC Milan.

Fra anden halvlegs start kom Isaksen på banen, og den danske kantspiller var med til at vende 0-1 til en 2-1-føring efter scoringer af Lazio-angriberne Taty Castellanos og Boulaye Dia.

Milans indskiftede stjernespiller Rafael Leão sørgede for udligningen til slutresultatet 2-2 efter 72 minutter.

Drama var der i Napoli, som balancerede på randen af nederlag mod oprykkerne fra Parma indtil tillægstiden. Parma var længe foran 1-0, men så slog hjemmeholdet til to gange til slut og vandt.

Den indskiftede og nyindkøbte Napoli-angriber Romelu Lukaku udlignede til 1-1 to minutter inde i tillægstiden, inden Frank Anguissa blev matchvinder fire minutter senere for Antonio Contes tropper.