Englands U21-landshold slår Israel og er EM-finaleklar

Israel England U21 Euro 2023 Foto: Tamuna Kulumbegashvili/Ritzau Scanpix

Englands U21-landshold fortsætter sin suverænitet ved EM og er klar til finalen mod Spanien på lørdag.

Englands U21-landshold i fodbold er som ventet klar til EM-finalen i Georgien.

Holdet fortsatte onsdag sin suverænitet ved at slå overraskelsen Israel i semifinalen.

Det skete med en sejr på 3-0.

Dermed har England stadig ikke lukket et eneste mål ind på vejen mod finalen. Den engelske målscore hedder nu 10-0 ved slutrunden.

England slog Israel med 2-0 i gruppespillet, og heller ikke onsdag var underdoggen i nærheden af sejren.

Nottingham Forest-spilleren Morgan Gibbs-White tillod sig at brænde et straffespark efter et kvarters spil, men gjorde skaden god igen med målet til 1-0 kort før pausen.

Efter godt en times spil øgede Manchester Citys Cole Palmer til 2-0 og fjernede den sidste spænding.

I 90. minut sørgede Aston Villas Cameron Archer for målet til 3-0.

I finalen får England formentlig hårdere modstand i form af Spanien, der senere onsdag aften slog Ukraine med 5-1 i den anden semifinale.

Ukraine kom ellers foran med 1-0 ved Artem Bondarenko efter knap et kvarter, men Spanien nåede at komme foran 2-1 midtvejs i halvlegen efter scoringer af Abel Ruiz og Oihan Sancet.

Efter pausen var der ikke mere tilbage i Ukraine, og den spanske sejr blev cementeret på mål af Antonio Blanco, Aimar Oroz og Sergio Gomez.