Herning udbygger sejrsstime efter bøvlet overtidssejr

Herning
Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - Herning Blue Fox Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Herlev Eagles havde højtflyvende Herning Blue Fox på hælene, men hjemmeholdet vandt 3-2 efter overtid.

Herning Blue Fox har for alvor fundet melodien efter en svær sæsonstart, og søndag fik holdet sin sjette sejr i træk.

Det holdt dog hårdt for værterne, der først besejrede et godt fightende Herlev Eagles-hold med 3-2 efter overtid på hjemmebane.

Den rutinerede lette Andris Dzerins blev matchvinder efter kun 16 sekunders overtid i et opgør, der langt hen ad vejen var både jævnt og rodet.

Herning var dominerende i første periode og kom foran ved Mathias From, inden Peter Lauritzen lidt tilfældigt fik udlignet stik mod spillets udvikling.

I anden periode var gæsterne til gengæld meget bedre med, og Joseph Jonsson bragte Herlev på sejrskurs med et mål i powerplay.

Herning var tilbage i den dominerede rolle i tredje periode, men trods syv minutter i powerplay og knap 20 afslutninger blev det kun til Mathias Baus udligning, inden det altså kort inde i overtiden blev til to point.

Herning har på tredjepladsen 25 point for 14 kampe og er dermed tæt på at have sikret sig en plads i Final 4-stævnet, som rækkens fire øverste mandskaber indløser billet til efter 16 runder.

Herlev er nummer seks med 19 point for 14 kampe og har stadig en fin mulighed for at komme med, blandt andet fordi man møder bundholdene Rødovre og Frederikshavn i sine næste kampe.