Juventus-keeper sikrer point i Bergamo med pragtredning

Italy Soccer Serie A Foto: Spada/Ritzau Scanpix

Atalanta var tættest på sejren, men Juventus klarede 0-0 i Bergamo. Morten Frendrup assisterede for Genoa.

Den polske keeper Wojciech Szczesny leverede kampens absolutte højdepunkt, da Juventus søndag spillede 0-0 hos Atalanta i Serie A.

I en chancefattig affære sendte hjemmeholdets indskifter Luis Muriel efter 75 minutter et fremragende frispark mod det ene målhjørne, men Szczesny nåede helt op og fik fingerspidserne på bolden, hvorefter undersiden af overliggeren klarede resten.

Generelt skabte hjemmeholdet både de fleste og de største chancer, men Szczesny blev noteret for sæsonens fjerde clean sheet.

Resultatet rykker ikke det store for Juventus og Atalanta, der er henholdsvis nummer fire og fem i Serie A. Den toppes af Inter og AC Milan, som begge har 18 point.

Tidligere søndag opfangede den tidligere Brøndby-profil Morten Frendrup et meget skidt udspil fra Udinese-keeper Marco Silvestri og assisterede islandske Albert Gudmundssons 1-0-træffer.

Gudmundsson bragte også midterholdet Genoa på 2-1, men trods en udvisning og dermed undertal fik Udinese sikret sig 2-2 via et selvmål i overtiden.

Den tidligere AGF'er Thomas Kristensen spillede de første 80 minutter for Udinese, der holder til lige over nedrykningsstregen.

Den tidligere FC København-back Victor Kristiansen spillede alle 90 minutter for midterholdet Bologna, der hjemme tævede Empoli 3-0.