Mbappe: Jeg vil aldrig komme mig over tabt VM-finale

Paris
FBL-FRA-LIGUE1-PSG-STRASBOURG Foto: Julien De Rosa/Ritzau Scanpix

Skuffelsen over at tabe VM-finalen sidder dybt i kroppen på den franske stjerneangriber Kylian Mbappé.

Et hattrick i VM-finalen fra Kylian Mbappé var ikke nok til at sikre Frankrig en sejr over Argentina.

Nederlaget er noget, den franske angriber vil have med sig resten af livet. Det siger han, efter at han onsdag var med til at sikre Paris Saint-Germain en 2-1-sejr over Strasbourg i den hjemlige fodboldliga.

- Jeg tror aldrig, at jeg vil komme mig over det, konkluderer Mbappé ifølge AFP.

24-årige Mbappé forklarer, at han har været gennem en "hård periode" i de seneste ti dage siden VM-finalen i Qatar.

Den underholdende finale vandt Argentina efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. De første 120 minutter plus det løse endte 3-3 efter tre mål efter Mbappé.

Han blev VM-topscorer med otte mål, men måtte rejse hjem med sølv.

Onsdag aften var Mbappé for første gang i aktion igen, og det var med en scoring på straffespark fem minutter inde i tillægstiden.

- Jeg har sagt til mine holdkammerater, at der ikke er nogen grund til, at klubben skal betale prisen for, at landsholdet fejlede. Det er to meget forskellige situationer.

- Det gør meget godt for mig at vende tilbage med en sejr og få en forbindelse med klubben, fansene og mine holdkammerater, siger Mbappé.

Lionel Messi, som scorede to mål i VM-finalen mod Frankrig, har fået lov til at fejre triumfen i Argentina. Han vender først tilbage til PSG i starten af det nye år.