Odense slutter mareridtsstime mod Aalborg på isen

Aalborg
Metal Ligaen - Play Offs - Semifinale, Aalborg Pirates - Odense Bulldogs Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter 17 nederlag i træk til Aalborg Pirates vandt Odense Bulldogs tirsdag over nordjyderne i Metal Ligaen.

12. januar 2020.

Så langt skulle man indtil tirsdag aften bladre tilbage i kalenderen for at finde Odense Bulldogs' seneste sejr over Aalborg Pirates i Metal Ligaen.

Men nu er fynboernes skrækstime mod piraterne fra nord fortid. Efter 17 nederlag i træk lykkedes det nemlig Odense at slå Aalborg, som på egen is tabte 1-2 efter forlænget spilletid.

Lettiske Arturs Salija blev helten for Odense med sit mål små to minutter inde i den forlængede spilletid. Inden da havde svenske Jesper Thornberg tændt liv i gæsternes sejrshåb ved at udligne til 1-1 lidt over otte minutter inde i tredje periode.

En anden svensker, Victor Rollin Carlsson, havde i første periode gjort det til 1-0 for Aalborg.

Med overtidssejren har Odense nu 25 point på fjerdepladsen i Metal Ligaen. Aalborg har 30 point på tredjepladsen, men har spillet en kamp mere end fynboerne.