Schalke vinder dramatisk og kravler over nedrykningsstreg

Mainz
FSV Mainz 05 - FC Schalke 04 Foto: Torsten Silz/Ritzau Scanpix

Schalke 04 vandt dramatisk på et straffespark i tillægstiden mod Mainz, der har Bo Svensson som træner.

Den tyske traditionsklub Schalke 04 kravlede sent fredag aften over nedrykningsstregen i Bundesligaen.

Det skete med en overraskende udesejr på 3-2 over Mainz, der har Bo Svensson som cheftræner.

Schalke vandt på et kontroversielt straffespark, der blev dømt 11 minutter inde i tillægstiden.

Med den anden sejr i træk kommer Schalke på 30 point, hvilket er to flere end Bochum, der ligger til nedrykning.

Schalke kom foran med 1-0 efter 25 minutter, da holdet brød et Mainz-angreb midt på banen.

I en hurtig kontra slog topscorer Marius Bülter til med sit tiende sæsonmål i ligaen.

Kort efter pausen svarede Mainz dog tilbage, da Leandro Barreiro Martins efter et hjørnespark scorede ved bageste stolpe.

Bülter havde ellers lige haft en friløber, der kunne have bragt Schalke på 2-0, men udeholdet fortsatte med at skabe chancer.

Efter en times spil gav det ny Schalke-føring, da Tom Krauss scorede med en bred inderside efter et hurtigt og gennemspillet angreb.

Men igen svarede Mainz tilbage. Denne gang direkte på frispark ved Aaron Martin med 20 minutter tilbage, da Marcus Ingvartsen netop var sendt på banen for hjemmeholdet.

Så lignede det en pointdeling, men dybt inde i tillægstiden blev Schalke altså tildelt et VAR-straffespark for et riv i trøjen, og det udnyttede Marius Bülter til at score sejrsmålet.