Silkeborg rykker mod toppen efter AGF-keepers drop

Silkeborg
Superliga: Silkeborg IF - AGF Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Målmanden Jesper Hansen lavede et fælt drop, da Silkeborg søndag vandt 1-0 hjemme over AGF i Superligaen.

Efter en dårlig periode fik Silkeborg igen hentet tre point, da holdet hjemme søndag slog AGF med 1-0 i niende runde af Superligaen.

Silkeborg-spillerne vil nok sende en venlig tanke i retning af AGF-målmand Jesper Hansen, der lavede en fæl fejl ved det mål, som kantspilleren Sebastian Jørgensen scorede i første halvleg.

Inden kampen havde sidste års bronzevindere tabt de to seneste kampe i Superligaen, og det var derfor tre tiltrængte point for holdet fra Søhøjlandet.

Med resultatet rykker Silkeborg op på 16 point og er derfor på tredjepladsen. Modsat forbliver AGF på 13 point, og aarhusianerne har nu tabt tre kampe i streg i Superligaen.

Selv om det var Silkeborg, der løb med sejren, så vil AGF ærgre sig ekstra meget over resultatet, da aarhusianerne gjorde en fin figur på en svær udebane.

Første halvleg var jævnbyrdig i store perioder, hvor begge hold havde svært ved at bevæge spillet væk fra midten af banen.

Silkeborg bragte sig dog foran efter lidt over en halv time, da holdet fik en hjælpende hånd fra AGF-målmand Jesper Hansen.

Den rutinerede sidste skanse fik nemlig ikke ordentligt fat i et svagt skud fra kantspilleren Sebastian Jørgensen, og bolden trillede derfor ind bag ham.

Efter pausen jagtede AGF en udligning, mens Silkeborg stod kompakt i forsvaret og lurede på kontrachancer den anden vej.

Trods flere forsøg lykkedes det ikke holdene at score yderligere, og derfor endte kampen 1-0 til Silkeborg efter droppet fra Jesper Hansen i første halvleg.