Skadet Brøndby-angriber træner igen fra onsdag

Superliga: Brøndby IF - Randers FC Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Ohi Omoijuanfo slipper formentlig for kamppause, mens Thomas Mikkelsen igen skal have skannet sine ribben.

Den norske angriber Ohi Omoijuanfo har fået en blændende start på karrieren i Brøndby med scoringer i sine første to kampe, men han måtte udgå allerede knap midtvejs i første halvleg i søndagens kamp mod Randers, der sluttede 2-2.

Han fik et slag under opvarmningen, men startede alligevel på banen og scorede efter blot et minut, før han måtte opgive at spille videre.

Formentlig slipper han for en kamppause. I hvert fald skal han efter planen træne med igen om to dage.

- Onsdag træner Ohi Omoijuanfo igen med truppen, mens man resten af ugen holder øje med det slag, han pådrog sig i går (søndag, red.), oplyser Brøndby på Twitter.

Værre kan det se ud med målmand Thomas Mikkelsen, der i kampens sidste minut fik beskadiget sine ribben i angrebet, hvor Randers udlignede til 2-2.

Mikkelsen er blevet skannet, men han skal igennem endnu én, før man kan klarlægge omfanget.

- Thomas Mikkelsen har i dag fået skannet sine ribben og afventer endnu en skanning onsdag for at klarlægge skadens omfang, lyder det fra Brøndby.

I forvejen har førstemålmand Mads Hermansen været ude med en skade i flere uger. Han er dog tilbage i træning og kan være i spil til søndagens opgør ude mod Viborg.

Bliver Hermansen ikke klar, er der lagt op til debut til den 20-årige Jonathan Ægidius, der er hentet hjem fra et lejeophold i HIK.