Lynscoring forværrer Fremad Amagers problemer i bunden

Boldklubben Fremad Amager Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

HB Køge scorede efter 44 sekunder, og Fremad Amager og Nykøbing ligner efterhånden nedrykkere fra 1. division.

Nedrykningstruslen bliver mere og mere overhængende for Fremad Amager i den næstbedste fodboldrække.

Hjemme i Sundby Idrætspark tabte amagerkanerne fredag aften 0-1 til HB Køge og har med fem kampe tilbage hele ni point op til Hobro på den behagelige side af nedrykningsstregen.

Hobro besejrede nemlig samtidig bundproppen Nykøbing FC, hvis nedrykning kan blive beseglet allerede næste weekend.

Fredagens nederlag var Fremad Amager sjette i de seneste syv kampe og blev grundlagt med en lynscoring af HB Køge.

Der var blot spillet 44 sekunder, da en Fremad-forsvarer lagde for kort tilbage og forærede gæsterne en stor chance.

Målmand Jacob Pryts Larsen klarede i første omgang, men Jacob Trenskow sparkede let riposten i nettet fra kanten af straffesparksfeltet.

Ikke just nogen optimal start for et hold i krise, og de følgende 90 minutter blev da også én lang, desperat jagt på udligningen for hjemmeholdet.

Noget chanceorgie blev der dog aldrig tale om, og når det lykkedes Fremad Amager at fremtvinge muligheder, var Oskar Snorre vågen i HB Køge-målet.

Hobro tog et stort skridt ud af nedrykningsfaren med en 3-1-sejr over Nykøbing. Louicius Deedson blev kampens store profil med et hattrick i anden halvleg, efter at Mathias Gehrt havde givet gæsterne føringen.