Messis vilde målstime hjælper Inter Miami i finale

Miami
MLS: Leagues Cup Semifinal-Inter Miami CF at Philadelphia Union Foto: Eric Hartline/Ritzau Scanpix

Ni mål i seks kampe er det blevet til for Lionel Messi, som scorede en gang i sejren over Philadelphia Union.

Lionel Messi bliver ved med at score mål for Inter Miami, som natten til onsdag dansk tid vandt 4-1 over Philadelphia Union i Leagues Cup.

Med scoringen er Messi nu oppe på ni mål i seks kampe siden skiftet fra Paris Saint-Germain til MLS-klubben.

Den 36-årige argentiner har scoret et eller to mål i alle sine første seks kampe for Inter Miami.

Med sejren er Inter Miami klar til finalen i Leagues Cup, som er en pokalturnering for fodboldklubber i USA, Canada og Mexico.

Efter 20 minutter hamrede Messi til bolden fra lidt over 25 meters afstand og scorede til 2-0 for Inter Miami. Afslutningen sad fladt helt ude ved den ene stolpe.

På hver sin side af Messis mål scorede Inter Miami to gange yderligere i første halvelg.

Allerede efter tre minutter nettede angriberen Josef Martinez til 1-0 for Inter Miami, mens backen Jordi Alba øgede til 3-0 kort før pausen.

Alba og Messi er tidligere holdkammerater fra tiden i FC Barcelona. Inter Miami havde også den tidligere Barcelona-spiller Sergio Busquets med på den centrale midtbane.

Hos Philadelphia Union blev den tidligere Brøndby-angriber Mikael Uhre skiftet ind i pausen, og danskeren fik hele anden halvleg uden at komme på måltavlen.

I finalen skal Inter Miami møde MLS-klubben Nashville, som slog mexicanske Monterrey med 2-0 i den anden semifinale.

Nashville råder blandt andre over den tidligere Brøndby-spiller Hany Mukhtar.

Finalen i Leagues Cup spilles natten til søndag dansk tid i Nashville.